joff-en-sas.reismee.nl

New Zealand - Day 22 - Pakiri Beach

Vroeg vertrokken in Tutukaka om flink door te rijden. Twee stops gemaakt in Wanguirai??? voor een waterval en een treetop boardwalk. Eliza heeft even een echte treehugger gespeelt. Geluncht bij Goat Island, waar veel snorkelers te vinden waren omdat het een marine reserve is. Daarna doorgereden naar parkiri voor de laatste activiteit van de vakantie (voor de dames dan!). Hier een buitenrit van ruim 2,5 uur gemaakt. Flink wat zadelpijn overgehouden. Ook is er her en der een spatje regen gevallen tijdens de rit. Het was machtig mooi om op een prachtig strand, duinlandschap te rijden. Sommige stukken waar we doorheen reden waren bos met naaldbomen en zelfs een stuk waar je je middenin het regenwoud waant. Een aantal stukken flink hard gegaan. Eliza was eerst een beetje nerveus hierover maar toen ze eenmaal in galop over een zandpad ging vondt ze het erg leuk :)
Na de rit zijn we doorgereden naar de camping waar we dachten te kunnen staan. Deze was helaas vol, dus moesten we op zoek naar een andere plaats. Deze gevonden was het rollen verdelen met schoonmaken, tassen pakken en eten maken.