joff-en-sas.reismee.nl

Aangekomen in LA

Na 11 uur vliegen zijn we aangekomen in het zonnige LA. Na vingerafdrukken te hebben achtergelaten te hebben bij het vliegveld waren we in no time in het hotel. Twee foto's van ons uitzicht. LAX en als we uit het raam direct naar beneden kijken zien we het zwembad. (deze volgen later!)

Nu gaan we lekker de stad in!

Groetjes!

kris en bridget

veel veel plezier! wij lezen met jullie mee:)

Marijke

Hallo Kids,
Ik heb jullie blog gevonden!ooo wat is mam trots op jullie!
Te gek om op deze manier jullie reis te volgen.
Flink auto,tje om mee te toeren zeg,hadden jullie erg last van het tijdsverschil??
Van af nu kijk ik elke avond even hoe jullie het maken,heel veel plezier en een dikke kus
Mam

nath

ejj mopsjes, we leven met jullie mee en willen veel posts zien! want ze staan op mn portal nu en dan klik ik het elke dag ;) maar alleen als jullie zin hebben om up te daten ;) dat en nog een klein beetje meer ;) wees blij en voorzichtig en liev ;)

Suus

He, fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen. Kan me voorstellen dat je even aan het tijdsverschil moet wennen.

Heb mij gelijk even als lid aangemeld, zodat ik lekker mee kan lezen en kijken.

Heel veel plezier nog!

Knuff, Suus

Vera

hi folks, leuk om nu ook jullie zo te kunnen volgen. Stemmen jullie de verhalen wel goed af op die van Niels en Eliza? Zou raar zijn als die hele andere versies naar buiten brengen ;-)
Geniet zonder reserves dan genieten wij even hard mee. Hug en luvs